zajaszcze Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Witam, tak jak w temacie, Lada chwila, a dokładnie w piątek wyruszam na tydzień do ROMY oglądać pierdoły, postanowiłem sobie dla podniesienia nastroju wstąpić i pozwiedzać zagraniczne sklepy. Szukałem i coś tam znalazłem, ale nie wiedzieć dlaczego strony te były tylko w języku Włoskim. A takiego nie znam. Także proszę o pomoc. P.S. jak nie trafiłem w dział, to proszę o przeniesienie do zielonych, bo ja tam mam zakaz tworzenia nowych tematów. pozdrawiam: zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 w google jest takie coś jak tłumaczenie stron przy linkach do nich. spróbuj tego Quote Link to post Share on other sites
darekk Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Zdaje mi się że w Rzymie najlepiej wyposażony jest ten , choć drogi . http://www.softairmontani.it/cat095.php?n=1 Quote Link to post Share on other sites
Krepel Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Będąc w zeszłym roku w Rzymie natknąłem się na sklep ze szpejem/militariami. Pamiętam tylko, że był w okolicach końcowego przystanku metra. Z asortymentu to mieli głównie jakieś kopie, mundury, kamizelki w vegetato i buty taktyczne (w stylu Starforce'ów). Wszedłem tam tylko na chwilkę, bo nie miałem czasu więc zbyt dużo nie zobaczyłem. Jeśli masz jakieś pytanie to wal PW. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 Trochę za późno:P Rzym zwiedziłem, także już nie pojadę. Quote Link to post Share on other sites
Krepel Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Wybacz, sugerowałem się datą posta wyżej :blush: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts