Guest (ID:6452) Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 No Lesio, serio mówię. Repliki tego typu jeśli są w stocku ale przynajmniej wyczyszczone mają taki zasięg skuteczny jak napisałem. Wspominane cm.28 tez tyle wyciśnie jak się podniesie lufę ale sensowność zakupu takiego czy owego sprzętu zastała omówiona już wcześniej. Ja nie piszę więc mojej opinii ale te fakty, których sam doświadczyłem. Nie polecam cm.28 kiedy ktoś pyta o zasięg mb.03 Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Przyczepiłeś się, jak rzep psiego ogona. Gość jest zielony, więc można mu czasem doradzić, a nie tylko odpowiadać sztywno na pytania. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 To ja dodam od siebie,że właściwie to można ją wyrwać taniej na gunfire.pl tylko trzeba wyrobić sobie voucher (u nich na facebooku) i wtedy będzie replika za 280zł czy tam 270zł i zostanie na kulki :) Tej promocji już od prawie miesiąca nie ma, jeśli dobrze pamiętam. No Lesio, serio mówię. Repliki tego typu jeśli są w stocku ale przynajmniej wyczyszczone mają taki zasięg skuteczny jak napisałem. Wspominane cm.28 tez tyle wyciśnie jak się podniesie lufę ale sensowność zakupu takiego czy owego sprzętu zastała omówiona już wcześniej. Ja nie piszę więc mojej opinii ale te fakty, których sam doświadczyłem. Nie polecam cm.28 kiedy ktoś pyta o zasięg mb.03 W takim razie będzie trzeba je przede wszystkim czyścić (z tego pyłu i smaru, który krakmani dają gratis) przed testami, albo trafiłeś na dobrą partię, a ja na złą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts