Szynsz Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Witam Mam nie lichy problem. Posiadam replikę M4 firmy aps, niestety gdy dokupiłem doń magazynek BOYI kulki nie były podawane. Problem opisałem w sklepie z którego pochodził mag. W odpowiedzi dostałem informacje iż najlepiej kupić magazynek aps gdyż inne mogą mieć luzy i przez to nie podawać kulek, gdyż mag nie dochodzi do końca. Radą na ten problem miałoby być usztywnienie magazynku np. taśma izolacyjną, aby sztywno wchodziły do gniazda. I tu wreszcie przechodzę do meritum, czyli jak to zrobić?? Z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Owinąć górę magazynka taśmą izloacyjną, aby się w gnieździe nie ruszał. Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Lepiej w tej roli sprawdza się rzep samoprzylepny (strona "gładka", nie z haczykami) przyklejony w gnieździe magazynka. Na bocznej ściance lub na tylnej, w zależności od potrzeb. Działa lepiej od izolki i nie szpeci magazynka. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Klinger, to znaczy Marrtinez dobrze mówi, izolka będzie bardziej jakby lepka od pętelek z rzepa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts