Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

sr25 jg czy a&k

Recommended Posts

Witam.

Na początek powiem, że temat był w interwale już ze 100 razy... ale Znaj dobre serce.

O JG nic mi nie wiadomo, ale AK ( i PJ, bo to identyczne konstrukcje ) ma przedłużony GB w wersji 2 a części do tegoż boxa są dostępne w wielu sklepach w niedużym nakładzie. Dodam też, że niektóre części są takie same dla przedłużonej, jak i dla zwykłej 2-jki. Co do części niestandardowych to są to na pewno zębatka tłokowa ( ma więcej zębów ) i tłok ( jest dłuższy ). Nie wiem jak jest z pozostałymi komponentami bo kolega serwisant składa mi moje SR. Wiem też że GB w chińskich Stonerach są dość mocne ( wszak przednia ścianka GB ma ponad 4 mm grubości ) ale w moim PJ urwało się jedno z "uszek" trzymających głowicę cylindra oraz kilka zębów od zębatki tłokowej że o zębach tłoka nie wspomnę ( przy mocy repliki 480 fpsów ). Teraz mam GB ClassicArmy oraz łożyska CA i jest ok ( moc 520 fpsów, łożyska helikalne, tłok aluminiowy ).