greg1321 Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Witam, mam replikę ak beta specnaz. Dokładnie taką jak tu: http://www.headshot.com.pl/jg-ak47-bf-p-199.html Chciałbym przerobić go na aks-47. I w związku z tym mam kilka pytań: 1. Ile by kosztowała taka przeróbka? 2. Jaka kolba by pasowała do niego?(ta oryginalna jest złamana) 3. I czy pasowały by do tej bety części (cały front, kolba i korpus) z cm.028? Zależało by mi aby korpus oryginalny został ponieważ jest stalowy. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Najtańszą opcją będzie dorwanie uszkodzonego AKS Cymy i przełożenie interesujących Cię części. Czasami można taki dostać (z zarżniętą baterią, czy uszkodzonym gearboxem) za jakieś 120-150zł, a nawet taniej. Części z Cymy będą pasować. Jedyny problem jest taki, że kolby w tych replikach łamią się dość często. Quote Link to post Share on other sites
greg1321 Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Chodzi mi tylko o to czy będą pasować. Ale jak będą to ok. I jeszcze pytanko: Z jakiego materiału jest kolba w aks-47 (cm.028)? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ze znalu, czyli do dupy. Quote Link to post Share on other sites
greg1321 Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 No dobra zobaczymy jak to wyjdzie. Dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Jak wyjdzie to wrzuć zdjęcia. Dodatkowo zakup na allegro oryginalne drewienka, pobawisz się trochę pilniczkiem i dopasujesz (automatycznie wzrasta faktor lansu z -10 na +7). Na kolbę jest tylko jeden sposób - chuchać i dmuchać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts