waski33 Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Czy miał ktoś może styczność ? Wasze opinie. Quote Link to post Share on other sites
Oshii9 Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Mam Gunfightera od ok 2 miesięcy. Jest całkiem spoko, ale to bardziej windstopper, pod spodem na taką pogodę jak teraz noszę cienki polar. Kieszenie rozmieszczone dobrze, we wszystkich kieszeniach (oprócz tej na lewym przedramieniu) przelotki na słuchawki i d-ringi. Z tyłu przedłużona, żeby nie odsłaniać nerek. Suwaki pod pachami też się przydają. Kaptur ściągany w dwóch miejscach, sznurki schowane w kieszeniach na klacie. Nie rozumiem jedynie po kiego ta kieszeń z tyłu...raz w sumie posłużyła mi jako wentylator :) Ogólnie mam mieszane uczucia- czy faktycznie jest ona warta te 300zł... Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Cerata. Zapociłem się stojąc w sklepie. Softshell znajdziesz w galeriach handlowych, w sklepach młodzieżowych, za około 150 pln w całkiem przyzwoitym kroju i kolorze. Bywają nawet bezmembranowe. Quote Link to post Share on other sites
waski33 Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 czyli aż tak dobrze, szkoda by wygląda ciekawie i niby właściwości są niezłe ale.... Quote Link to post Share on other sites
Max_E Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Oddychalość rzeczywiście jest niska, po kilku godzinach marszu w górach miałem jej dość. Dodatkowo materiał na plechach trochę się zmechacił od plecaka, ale nie jest to jakaś tragedia. Na co dzień się sprawdza, chroni przed deszczem ,chroni przed wiatrem czyli podstawową funkcję spełnia. Kieszenie pojemne i dobrze rozmieszczone, jedyne czego brakuje to niezamykane kieszenie w które można by włożyć ręce gdy jest zimno. Quote Link to post Share on other sites
Masterofpupets Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 A co do commandera ? Bo się zastanawiam nad kupnem. Chcę ją wykorzystywać na codzień w okresie wiosna i jesień. + jakieś wypady w góry. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts