przemek298 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Witam, na początku chciałbym zaznaczyć, że jestem swieżak w ASG : ] . Tak więc mam 17 lat i Przemek na imię - witam. Kupiłem od kolegi replikę wymienioną w nazwie tematu za 100zł- alecz z niesprawnym silnikiem. Tu rodzi się me pytanie - jaki silnik do tego modelu będzie pasował? Czy wszystkie wersje long? Czy silnik long od BOYI za 30 zl to dobry pomysł? Wiem, że będę musiał wymienić jeszcze gumkę HOP UP i cylinder na typ 0(kiedyś jeszcze lufę na precyzyjna). Z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc. Pzdr.... przemek298 :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Kazdy Long. Gumka Systema Energy albo Guarder. Co do silnika BOYI nie wypowiem sie bo nieposiadam az takiej wiedzy na temat konkretnych silnikow. Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
przemek298 Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Aha. Czyli lepiej dać 80 zł za Golden Eagle m41 lub poczekać na kogoś kto oceni BOYI. Gumkę wezmę systema, cylinder nie mam pojęcia jaki( oprócz, że typ 0). Pzdr....przemek298 Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Silnik weź JG nie do zajechania. Gumka jak wyżej systema biały guarder i zielona G&G. Cylinder typ kup jeżeli masz kase to jakiś nowy typ 0 np. DF, jeżeli nie posiadasz to możesz w komisie poszukać cylindra Cymki. Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Jak to stock JG to boyi pociągnie. Zamiast jg ciut dołóż i kup SHS. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts