grzybeks Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Witam! Gdzie mogę kupić wkłady balistyczne do cirasa, albo jak je wykonać samemu i z czego? Edited November 15, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Zuko0 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Nie wiem gdzie kupić ale kupujesz karimate grubości 1cm przynajmniej i wycinasz. Najlepiej żeby była to karimata z gęstej pianki i nie był pokryta folią aluminiową bo szeleszczy i bedzie ci bardzo gorąco. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 A dodatkowo płyty SAPI => Allegro. Quote Link to post Share on other sites
grzybeks Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Sapi mam, czyli wystarczy cos takiego: sapi a na to wkład z karimaty? Edited November 15, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 sapi mam, czyli wystarczy cos takiego: sapi a na to wkład z karimaty? Tak, wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Właściwie to w kolejności sapi - karimata - ciało :) Quote Link to post Share on other sites
grzybeks Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Tak, wiem, dziękuję wszystkim za pomoc pozdrawiam Edited November 15, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
grzybeks Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 (edited) A może macie jakieś zdjęcia? kamizelka będzie w miarę sztywna na 10mm karimacie?? Przykładaj więcej uwagi do pisowni. Arend Edited November 15, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Witam mam miękkie wkłady do CIRASa, ktoś wie jak je najlepiej dociążyć (obyda muszą ważyć w sumie ok 3 kg) Ktoś wie gdzie kupić twarde wkłady SAPI (muszą być twarde albo stalowe albo stalowo ceramiczne, plastikowe wypełnione piaskiem sie nie nadadzą) . Edited May 2, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Na pw mogę dać Ci mail do gościa co robi wkłady. Zamawiałem u niego i polecam. Fajne, twarde, ciężkie :). Edited May 2, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Ok. będe wdzięczny. Edited May 2, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Jeśli nie masz karimaty to z kartonu zrób ;). Edited May 2, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 (edited) Jeśli nie masz karimaty to z kartonu zrób ;). Jak wyżej pisałem wkłady muszą mieć wagę oryginału więc karton albo karimata odpada (logiczne myślenie jak widzę nie jest twoją mocną stroną) . Dokładnie. Jedni mają problem z logiką inni z językiem ojczystym. Arend Edited May 9, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
LUDI Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Albo Allegro, albo kup kevlar i uszyj :) Na Allegro czasami można dorwać wkłady za małe pieniądze. Jeśli cię nie stać to zostaje ci zawsze gumowa mata, coś takiego jak kładzie się na wybiciach przy skoku w dal albo innych dziwnych miejscach. Wystarczy rozejrzeć się po mieście. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Jak wyżej pisałem wkłady muszą mieć wagę oryginału więc karton albo karimata odpada (logiczne myślenie jak widzę nie jest twoją mocną stroną) . Dokładnie. Jedni mają problem z logiką inni z językiem ojczystym. Arend Nie wszyscy mają umysł humanistyczny, ale ze sprawami technicznymi problemów nie mam. Wątpię. Osoba której na końcu zdania nie chce się postawić kropki nie może być dobrym technikiem. Może z lenistwa namieszać w ważnych planach. Tak poprostu. Z głupoty i lenistwa. Arend Edited May 9, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Miękkie, ciężkie wkłady można wyciąć z wykładziny - będą cięższe niż pianka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts