Xychu Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 to popraw swojego poprzedniego posta bo też zrozumiałem tak jak KaT Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 Panie KaT napisałem że miał niewiele mniejszy zasięg niż stockowy sig 552 seals a nei że ma większy Bez urazy, ale chcialem Cie jedynie poinformowac o ewentualnej mocy jak dysponuja twoja replika, zebys nikogo nieswiadomie nie uszkodzil :roll: Quote Link to post Share on other sites
Blady Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Czy tylko ja czekam na odpowiedź- z czego bebechy są? Jak ci tata zrobił fajną broń to chyba wiesz z czego to zrobił, nie? Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 Co do tych elementów czy jak to nazywacie bebechów to jest tak że nie da się zrobic z gotowych elementów tzn da sie ale lepiej jest zrobic wszytko od podstaw. zrobienie czegoś z gotowych elementów jest jest stosunkowo proste ale nie będzie to wyglądało zbyt efektownie po prostu aby osiągnąc małe wymiary i stosunkowo dużo osiągi trzeba zrobic wszystko od podstaw. Poza tym w konstrukcjach które są np. pzreróbką pompek od rowerów nie da się osiągnąc funkcji wyrzucania łusek, Nawet w temacie snajperka ze złomu elementy z których została stworzona tytułowa broń są mocno przetworzone, poza tym w mojej konstrukcji nie ma żadnych elementów spawanych co umożliwia łatwe jej rozbieranie i składanie, wydaje mi się że najlepiej nie używac żadnych elementów z EAG`ów lub innych broni ASG chyba że magazyki ale i tak będzie to wymagało ingerencji w jego konstrukcje Quote Link to post Share on other sites
Irwin Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Gryzly1 jak chcesz zachować 'tajemnicę produkcji' to napisz, jak nie to odpowiedz żetelnie zamiast katować klawiaturę przy takich wykrętach. Co to w końcu? Stal, aluminium, miedź? Nie tylko ty masz warsztat i chęci. Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted March 23, 2005 Author Report Share Posted March 23, 2005 on jest zrobiony głównie z stali i aluminium i co ja mam więcej powiedziec, a może troszeczke faktyczni się wykręcam, ale tak jak mówiłem to trzeba robic od pręta aż do karabinkaq i nie warto korzystac z gotowych części Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted March 28, 2005 Author Report Share Posted March 28, 2005 zdjęcie bebechów Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 jestem bardzo ciekaw ile to cię kosztowało, i czy nie opłaca się bardziej kupić jakiejś snajpy firmowej [ chociarz wrażenie jakie TO robi jest niesamowite] Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted July 21, 2005 Author Report Share Posted July 21, 2005 zbudowanie jej kosztowało 200 sprzedałem ją :D więc myśle że się opłaca mam następną tym razem snajperke ze złomu dam fotki jak aparat zdobede :D Quote Link to post Share on other sites
lukasz Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ja juz jestem ciekaw :wink: Mam nadzieję, że znowu to będzie coś fajnego. 8) Quote Link to post Share on other sites
kulikson Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 A czy jest możliwość zmodyfikowania bebechów od super 9 i włożenia ich do kolby mosina?Czy były by one kompatybilne z kolba,czy coś trzba by poprzycinac etc. ? Quote Link to post Share on other sites
Imaginations Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 A możesz przesłać kosztorys zrobienia tej broni i jakie części są potrzebne?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts