dropzzz Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Witam Przeszukałem podobne tematy na forum, ale niestety nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Planuje zakup boczniaka od TM, jednak jako że jest to zakup za około 1000pln wolał bym mieć możliwość pomacania kilku zanim wydam na to pieniądze. Niestety byłem w kilku sklepach w Warszawie i albo nie mają na miejscu, albo nawet w ogóle nie sprowadzają. Niedawno zacząłem przygodę z ASG i na strzelankach, na których byłem boczniaki to tylko chińczyki były. Czy znacie może jakiś sklep w Warszawie lub okolicach, gdzie mają na miejscu asortyment TM (chociaż kilka rodzaj replik pistoletów) ? Quote Link to post Share on other sites
patch Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 W Polsce ciężko o duży wybór klamek TM'a :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 dropzzz, nie żartuj. W Polsce takiego sklepu nie ma a Ty byś chciał w jednym konkretnym mieście? :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts