Headhunters Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Witam. Tak jak w temacie. Nie wiem, która broń będzie dobra. Dodam, że najprawdopodobniej będzie używana tylko i wyłącznie do taktyki zielonej. Już raz miałem problem z M4 z BOYI, dlatego chciałbym się upewnić. Słyszałem dobre opinie o AEG od P&J. Z góry dziękuje za poradę. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 0.41. Quote Link to post Share on other sites
Radziul Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Ogólnie na tym forum panuje zasada że dobrej emki do 1000zł nie kupisz(nie wiem czemu? Moja P&J trzymała w stocku 2.5 roku bez żadnej usterki). Także ja też polecam CM 0.41 tak jak wyżej, też ze względu na panującą opinie ''świetnych kałachów od cymy'' Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Mój P&J też działa super do dziś (już u czwartego właściciela), ma już jakieś dwa lata. Zasięg jednak jest mocno średni. I jest to jedyny P&J, który nie zaliczył posypania się GB, jakiego znam. :P Quote Link to post Share on other sites
Headhunters Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Ok, czyli Cm,041. A jakie polecacie do tego akcesoria? Tzn, jaki tłumik, itp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts