Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam posiadam ten model MP5 SD6 CM.025 jak wiadomo jest to taka tania zabaweczka która ma ok. 250fps. Szukałem dużo na internecie ale nigdzie nie znalazłem cos na temat polepszenia tego modelu. Więc prosze o rade czy jest w ogóle jakąś szansa żeby ten model osiągnał ok 350fps i był bardziej celny. Oczywiście w miarę czasu kupię coś mądrzejszego ale ten jest fajny i przyjemny i zawsze sie przyda. Bardzo proszę o pomoc, sam jestem laikiem w tych sprawach. Z góry dzieki.

Wiesz, że tak naprawdę te repliki nie mają więcej jak 200 FPS? Osiągi są często zawyżane przez sklepy i w dodatku podawane na kulkach 0,12g (a powinno się podawać na 0,2g).

Niestety, ale nie warto tuningować tej repliki. Każda zmiana pociągałaby za sobą konieczność wymiany kolejnych części. Efekt byłby taki, że zapłaciłbyś za części mniej więcej tyle, co za nowe MP5 z metalowym gearboxem, a wówczas miałbyś całkiem niezłe mechanizmy włożone w bardzo słabej jakości obudowę.

Zdecydowanie.

Raczej CM.041, bo 049 ma system EBB, a to nie każdemu odpowiada (i ciągnie za sobą trochę kłopotów). Jeśli jedynym elektrykiem, z którym miałeś kontakt jest CM.025 - to z 041/049 powinieneś być niesamowicie zadowolony.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...