AdameKOSW Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Witam, podejdzie jakaś bateria LIPO 7,4v do G36c od JG? Oczywiście musi mieścić się w chwycie przednim. Powiedzcie opłacalne jest włożyć z takim napięciem? Chodzi mi o to czy wydajnościowo będzie porównywalna do 8,4 NiMh. Bardzo bym też prosił o link do baterii lub wymiary. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Weź linijkę zmierz rozmiar baterii 8.4 I szukaj po sklepach modelarskich baterii o tych wymiarach. Quote Link to post Share on other sites
artur52kh Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Ja używałem w G36C od JG pakietu: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__11904__Turnigy_nano_tech_1600mah_2S_25_50C_Lipo_Pack.html I wchodził bez problemu. Ten pakiet używam ponad rok i jestem z niego bardzo zadowolony. Za te pieniądze ciężko będzie znaleźć coś lepszego. Jest bardzo wydajny. Na stokowym G36C od JG dawał naprawdę przyzwoitego ROFa, na pewno większego niż daje NIMH 8,4V. Edit. Literówki ;) Edited November 26, 2011 by artur52kh Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts