SCAR-face Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 (edited) Na początek mojej obecności na forum temat - pytanie. Naszło mnie bardzo poważnie na replikę karabinu SCAR, po przejrzeniu internetu z pomocą wujka google znalazłem dwa: 1) Scar G&G 2) Scar Boyi W trakcie poszukiwań jednak trafiłem na różne opinie na temat replik tych firm, opnie niezbyt pochlebne. Moje pytanie brzmi: Jest sens inwestować w G&G? A moze jest jakaś inna firma, która robi replikę SCARa , którą przeoczyłem? pomocy! :) ps linki naprawione :) Edited November 29, 2011 by SCAR-face Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Wiesz co, przydałoby się, żebyś mimo wszystko podał jakieś linki, ponieważ przy punktach 1) i 2) nic nie widać ;). EDIT: To ja Ci jeszcze powiem, że na rynku są jeszcze m.in. SCARy od AGMu i JLSa. I w przypadku wyboru tych chińskich - w grę wchodzą raczej tylko Boyi i AGM. Czy warto dopłacać do G&G - polecam poczytać tematy w działach technicznych poświęconych AEGom - znajdziesz tam informacje na temat wszystkich usterek, osiągów, itp. Quote Link to post Share on other sites
Srubokret Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Poszukaj jeszcze tematów na temat SCARów VFC ;) Quote Link to post Share on other sites
Vilreen Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 SCAR od VFC - polecam bo sam uzytkuje od niedawna i sprawdza sie narazie swietnie. SCAR od AGM - znam osobe której sie psul non stop. Zanim zdecydowalem sie na VFC tez chcialem kupic G&G, ale w większości miejsc gdzie szukałem nie było, albo sklepy odpowiadały mi że replika jest discontinued (nie wiem na ile to prawda). Po lekturze wielu hamerykanskich i brytyjskich forów zdecydowałem się jednak na VFC i narazie moge powiedzieć ze był to dobry wybór (aczkolwiek nie używałem G&G i nie znam nikogo kto go ma). Mojego SCARa opisałem w dziale repliki -> Szukaj. Quote Link to post Share on other sites
zwieback Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 @ Vilreen: Niestety jest to prawda, co można zobaczyć odwiedzając stronę G&G. Szkoda, bo też ostrzyłem nań zęby. VFC też już podobno SCARów nie robi, bo na ich stronie również nie znalazłem już tych replik w ofercie. Aczkolwiek mogę się mylić. W sumie to chciałbym się mylić:P. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts