Voo-Doo Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 A co do przecinków, to ja się pytam co Ty robiłeś na polskim? A może jeszcze nie mieliście o interpunkcji? Link to post Share on other sites
str4ch Posted December 5, 2011 Author Report Share Posted December 5, 2011 No mam problem z tym i juz. moją mocna stroną jest matematyka i tego sie trzymam. a co do dread to co mnie to obchodzi? czasy sie zmieniaja. sprzedalem moj stary rower do down-hill i tak sie kasa nazbierala. Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Uwaga! Cytuję moją nauczycielkę od polskiego: "Kto nie umie dobrze matematyki, ten nigdy nie będzie dobry z gramatyki. Te dwa przedmioty są bardzo podobne." Link to post Share on other sites
arend Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Info do autora zostało wysłane. I mam nadzieję że zostanie potraktowane poważnie. Innych kolegów też proszę o bardziej stonowane wypowiedzi bo obskoki mają dwa końce. I przepraszam za długie oczekiwanie na interwencję ale miałem problemy z Forum, a Logan pracuje. A i temat oczywiście wysyłam do śmietnika. Link to post Share on other sites
Dread Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Zostaw rower, zostaw kupowanie repliki, zabierz się za książki. Link to post Share on other sites
Recommended Posts