actv Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Witam mam zamiar sobie kupić ten karabin: KLIK. Moje pytanie brzmi: Czy polecacie tą broń? Czy dobrze się sprawuje i czy jest warta swojej ceny. Jeśli tak to jakie magazynki dokupić hi capy czy real capy. Quote Link to post Share on other sites
hasan Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Witam mam zamiar sobie kupić ten karabin: KLIK. Moje pytanie brzmi: Czy polecacie tą broń? Czy dobrze się sprawuje i czy jest warta swojej ceny. Jeśli tak to jakie magazynki dokupić hi capy czy real capy. Po pierwsze to nie jest replika "I klasy", a jak już tutaj piszę to Ci powiem, że nie warto, nie polecam. Po drugie, poczytaj sobie tematy w "dla zielonych" zanim napiszesz, bo Cie tu zjedzą za pisanie nie w tym dziale. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Jabol Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> AEG/EAG -> I klasa -> Opisy i informacje" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> AEG/EAG -> II klasa -> Opisy i informacje". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts