Wojtek TEAM-B Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 (edited) Jako że SCAR produkcji WE mi nie podchodzi chciałbym zmienić go na coś innego, i tutaj nasuwa się pytanie... Jakiej marki towar wybrać? Interesuje mnie tylko M4 RIS lub RAS Mile widziana możliwość zasilania na co2 jak i gg. Replika musi być realistyczna. Nie będzie nawalała tysiącami szt. kompozytu... głównie do pokazów, treningów i czasem na strzelankę. Ważne by było żeby system jej działania był dość prosty, oraz by była niezawodna - by się nie sypała ;) Której firmy towar wybrać??? (jakieś linki?) Pomóżcie koledzy i koleżanki po fachu ;) EDIT: Amadem w osobnym temacie opisywał Inokatsu M4 M.T.W - prawda to że jest to najlepszy wybór? Edited December 17, 2011 by pidzejfat Link to post Share on other sites
Nath Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Jako że SCAR produkcji WE mi nie podchodzi chciałbym zmienić go na coś innego, i tutaj nasuwa się pytanie... Jakiej marki towar wybrać? Interesuje mnie tylko M4 RIS lub RAS Mile widziana możliwość zasilania na co2 jak i gg. Replika musi być realistyczna. Nie będzie nawalała tysiącami szt. kompozytu... głównie do pokazów, treningów i czasem na strzelankę. Ważne by było żeby system jej działania był dość prosty, oraz by była niezawodna - by się nie sypała ;) Której firmy towar wybrać??? (jakieś linki?) Pomóżcie koledzy i koleżanki po fachu ;) Jeśli realizm to podstawa to musisz celować w Inokatsu MTW, bądź OEM Ino czyli Viper Tech (tyle że na Viperach są jakieś lamerskie oznaczenia, choć można zamówić wersję bez jakichkolwiek oznaczeń a potem zrobić grawer). Link to post Share on other sites
Amadem Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Link to post Share on other sites
Recommended Posts