Attero Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Mam problem dość dziwnej natury. Do swojej cymki wsadziłem zieloną gumkę G&G i w zeszłą niedzielę wszystko ładnie pięknie śmigało (strzelałem na kulkach GoldFire 0.25) Dziś chciałem wyregulować hopka pod kulki 0.28 Blaster. Nawet nie zacząłem a replika zaczęła strzelać co najmniej dziwnie. Puste strzały co drugi strzał, wypluwane kulki, sprawdzam co jest - hop podniesiony na maxa. Redukcja hopka do zera, być może coś od Blasterów. Strzelam z ww. GoldFire'ów na zerowym hopie, ale znów puste strzały co trzeci strzał i BARDZO dziwny, przytłumiony dźwięk z hop-upa, jakby gumka była luźna + samoczynne podkręcanie się hopa przy strzelaniu. Ktoś wie z której strony to ugryźć? Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 EDIT: Pozostało tylko samoczynne podkręcanie hopa, ktoś wie co zrobić? Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Np. mały oring gumowy pod śrubkę która trzyma suwadło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts