qseq93 Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 (edited) Witam. W ASG bawię się od niedawna z kolegami przecinek aktualnie mam tzw pompkę przecinek ale w szerszej perspektywie mam w planach AK 47 w wersji Tactical ponieważ bardzo mi się podoba. I w tym miejscu moje pytanie przecinek lepszy model produkuje CYMA 0.28 czy JG? Oczywiści nic więcej nie wchodzi w grę pownieważ jestem ograniczony finansowo. Karabin chciałbym kupic na przestrzeni 2/3 miesięcy przecinek ale chce poznać waszą opinię i być lepiej zoriętowany . Pozdrawiam Maciek. Edited December 18, 2011 by arend Link to post Share on other sites
Perski102 Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Z tego co wiem , AK firmy Jg kosztuje coś koło 450,- ? To niedaleko ( 500,- ) masz RK firmy boyi , które opłaca się kupic . Ale jak nie chcesz RK , to bierz cm028 ( to to samo co Jg , tylko różni się trochę wizualnie . wykonanie takie same . ) Link to post Share on other sites
Stalker Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 (edited) Niech ktoś zrobi wątek "Tribute to Cyma 028" i podpina pod niego wszystkie podobne posty. :cool: Edited December 18, 2011 by Stalker Link to post Share on other sites
arend Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: zapraszam do lektury odpowiednich watków w dziale technicznym.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts