Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam,poważnie myślę nad kupnem repliki z tematu produkcji CYMY albo JG. Z tego co się orientuję to wersja C jest najkrótsza, K pośrednia i E najdłuższa.W dodatku repliki te się trochę różnią wyglądem,osiągami i ceną.Co więcej dany model firmy występuje pod kodem handlowym np . G602,G608 itp. To są jakieś generacje danego modelu?Mógłby mi ktoś wyjaśnić o co z tym chodzi i który byłby najlepszym wyborem?(wersja C,K czy E ,producent,generacja)

Myślę, że temat o tej replice wyjaśniłby Ci wszystko, ale wątpię, byś dał radę go znaleźć. Oświecę więc Cię, ale pamiętaj - nikomu nie możesz wyjawić tej tajemnicy. Wchodzisz w to?

Repliki G36 od JG różnią się TYLKO wyglądem i CENĄ. :O no i długością lufy, która jednak NIE WPŁYWA na osiągi w WIDOCZNY sposób, póki nie stuningujesz repliki powyżej WYSOKICH wartości prędkości wylotowej.

A poza tym - G36 od Cymy wygląda lepiej i ma lepsze bebechy.

Tadam.

W przypadku replik produkcji JG, oznaczenia G608, G608-2, G608-3, itd. nie oznaczją generacji, a po prostu wersję repliki (C, K [z RISem], KE, itd.).

Obie repliki są dobre, jednak w Cymie siedzi znacznie nowszy gearbox, zbierający większość pozytywnych opinii. Wykonanie zewnętrzne też stoi w Cymie na wyższym poziomie niż JG.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...