hyperdunk Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Witam,poważnie myślę nad kupnem repliki z tematu produkcji CYMY albo JG. Z tego co się orientuję to wersja C jest najkrótsza, K pośrednia i E najdłuższa.W dodatku repliki te się trochę różnią wyglądem,osiągami i ceną.Co więcej dany model firmy występuje pod kodem handlowym np . G602,G608 itp. To są jakieś generacje danego modelu?Mógłby mi ktoś wyjaśnić o co z tym chodzi i który byłby najlepszym wyborem?(wersja C,K czy E ,producent,generacja) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Myślę, że temat o tej replice wyjaśniłby Ci wszystko, ale wątpię, byś dał radę go znaleźć. Oświecę więc Cię, ale pamiętaj - nikomu nie możesz wyjawić tej tajemnicy. Wchodzisz w to? Repliki G36 od JG różnią się TYLKO wyglądem i CENĄ. :O no i długością lufy, która jednak NIE WPŁYWA na osiągi w WIDOCZNY sposób, póki nie stuningujesz repliki powyżej WYSOKICH wartości prędkości wylotowej. A poza tym - G36 od Cymy wygląda lepiej i ma lepsze bebechy. Tadam. Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 W przypadku replik produkcji JG, oznaczenia G608, G608-2, G608-3, itd. nie oznaczją generacji, a po prostu wersję repliki (C, K [z RISem], KE, itd.). Obie repliki są dobre, jednak w Cymie siedzi znacznie nowszy gearbox, zbierający większość pozytywnych opinii. Wykonanie zewnętrzne też stoi w Cymie na wyższym poziomie niż JG. Link to post Share on other sites
hyperdunk Posted December 19, 2011 Author Report Share Posted December 19, 2011 Rozumiem,że cały czas mowa o cymie G36C CM003,zgadza się? Link to post Share on other sites
forgiel Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Nie ma innej G36 z cymy. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Nie ma innej G36 z cymy. Wiedziałby to, gdyby choć przez CHWILĘ poszukał tematów o interesujących go replikach. Link to post Share on other sites
Lookit Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Albo przynajmniej pooglądał strony różnych sklepów, przed zadaniem pytania na forum... Skrajne lenistwo. Jak doradzono wyżej, bierz Cymę. Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Na najważniejsze pytania myślę, że padły już odpowiedzi. Resztę można doczytać w tematach poświęconych tym replikom. Link to post Share on other sites
Recommended Posts