Bart_Forrester Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Dobra, temat do odstrzału. To nie prowadzi do nikąd. http://www.aviary.pl/ Tu ściągniesz słownik sprawdzający Twoje byki. Quote Link to post Share on other sites
dominibagpl Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Straszne z was buraki... A poza tym przed chwilą kupiłem na Specshopie G&G GR14 Veteran i jestem baaaaaaaaaardzo zadowolony. A więc temat na prawdę nadaje się do odstrzału. Pozdrawiam :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Straszne z was buraki... Z Twoich ust to chyba komplement. :) A poza tym przed chwilą kupiłem na Specshopie G&G GR14 Veteran i jestem baaaaaaaaaardzo zadowolony. A więc temat na prawdę nadaje się do odstrzału. Pozdrawiam :icon_biggrin: Już zadowolony, a jeszcze go nawet na oczy nie widziałeś? Ach, ten marketing. Quote Link to post Share on other sites
dominibagpl Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Jeżeli taki gracz jak ty ma tą replikę, to nie ma bata! Muszę być zadowolony. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Niechce nic mowic,ale zeby z repliki elektrycznej robic "jakas" snajperke to trzeba o wiele,wiele wiecej wydac... Oczywiscie mozna wstawic odrazu sprezyne,ale po 2 strzalach (jezeli jakims cudem silnik da rade) sie doslownie rozsypie... Sprezynowe snajperki maja to,ze cala sile wykonuja nasze miesnie,a tu silnik... Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Niechce nic mowic,ale zeby z repliki elektrycznej robic "jakas" snajperke to trzeba o wiele,wiele wiecej wydac... Oczywiscie mozna wstawic odrazu sprezyne,ale po 2 strzalach (jezeli jakims cudem silnik da rade) sie doslownie rozsypie... Sprezynowe snajperki maja to,ze cala sile wykonuja nasze miesnie,a tu silnik... No no, nasze mięśnie... Cena jest porównywalna, ale z gówna bata nie ukręcisz, jak to mówią. Co jednak tyczy się też sprężynek. Quote Link to post Share on other sites
dominibagpl Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Spokojnie, z upływem czasu (i przypływem gotówki :wink:) poddam ją kompleksowemu tunningowi. Podejrzewam, że choćby na samym WMASG jest temat dotyczący tej M14. Pozdrawiam Zresztą w cale nie mam zamiaru na drugi dzień wstawiać mocnej spręzyny. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Dobrze podejrzewasz. @alexandrexis - świetne herezje prawisz. Quote Link to post Share on other sites
dominibagpl Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Lesiu, już się poprawiam! *wcale :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Dobrze podejrzewasz. @alexandrexis - świetne herezje prawisz. Tak,tak Chodzi o to,ze w elektrycznej do tuningu musi isc jeszcze silnik,bateria itd,itp.nie mowiac o awariach ktore w przypadku zlego tuningu moga sie niejednokrotnie pojawiac. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Tak,tak Chodzi o to,ze w elektrycznej do tuningu musi isc jeszcze silnik,bateria itd,itp.nie mowiac o awariach ktore w przypadku zlego tuningu moga sie niejednokrotnie pojawiac. A w przypadku sprężyny po prostu kupujemy karnet na siłkę. Albo tańsza wersja - dźwigamy malucha za zderzak. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Dokladnie tak ;] Miesnie sa mniej awaryjne btw Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Ja kiedyś tak naciągnąłem zamek w Kar98, że walnął na chrono 670 FPS, ale byłem zaraz po siłce. Quote Link to post Share on other sites
Radziul Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Ja kiedyś tak naciągnąłem zamek w Kar98, że walnął na chrono 670 FPS, ale byłem zaraz po siłce. Na pompie jeszcze? Quote Link to post Share on other sites
dominibagpl Posted December 31, 2011 Author Report Share Posted December 31, 2011 Może głupie pytanie, ale jak można naciągnąć zamek tak, aby karabin wystrzelił kulkę z inną prędkością? Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 No tak jak łuk co nie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Na pompie jeszcze? No ba. Może głupie pytanie, ale jak można naciągnąć zamek tak, aby karabin wystrzelił kulkę z inną prędkością? Spytaj Alexanderexisa. On jest forumowym expertem od wszystkiego. Quote Link to post Share on other sites
dominibagpl Posted December 31, 2011 Author Report Share Posted December 31, 2011 (edited) A teraz jeszcze jedno pytanie. Wciągnąłem mojego przyjaciela w ASG. Powiedział, że na początek może kupić sobie jakiegoś taniego elektryka. Poleciłem mu cymkę 28, ale ten powiedział, że niezbyt pasuje mu kałach. I tu pojawia się pytanie. Cy jest jeszcze jakiś "nie kałach" w przedziale cenowym cymki 28 godny polecenia? Edit. Na tajwangunie jest parę mp5-tek w przyzwoitej cenie, może któraś z nich? Edited December 31, 2011 by dominibagpl Quote Link to post Share on other sites
wojtek99 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Tak, G36C JG z gunfire. http://gunfire.pl/product-pol-1152189535-DropZone-Replika-karabinu-szturmowego-JG608.html Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 (edited) http://gunfire.pl/product-pol-1152189535-DropZone-Replika-karabinu-szturmowego-JG608.html albo z adapterem magów m4 http://gunfire.pl/product-pol-1152193310-JG1138.html Edit @Up 3 minuty szybszy Goddamit Edited December 31, 2011 by Gregoriian21 Quote Link to post Share on other sites
dominibagpl Posted December 31, 2011 Author Report Share Posted December 31, 2011 Hmmm... A np. cyma 0.41? Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Jak Ci się podoba to bierz każdą cyme 0.40 i wyżej... Quote Link to post Share on other sites
dominibagpl Posted December 31, 2011 Author Report Share Posted December 31, 2011 Ok. Wielkie dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 (edited) Może głupie pytanie, ale jak można naciągnąć zamek tak, aby karabin wystrzelił kulkę z inną prędkością? Tego się dowiesz po 24 godzinach "Kursu Specjalistycznego" na osiedlowej siłce w piwnicy kolegi. Kurs został specjalnie przygotowany przez Chuck'a N. Tylko, skorzystaj z odpowiedniego kursu dla odpowiedniej repliki.... Edited December 31, 2011 by Padaka Quote Link to post Share on other sites
dominibagpl Posted December 31, 2011 Author Report Share Posted December 31, 2011 :) I jeszcze coś. Czy lepiej brać cymkę 041 czy 049? Bo w sumie różnica w cenie jest niewielka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts