Amadem Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Jako, że jak zawsze zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. :wink: Wysyłka UPS (Dostajecie nr trackingowy, po 7-10 dniach od wysłania paczka jest w PL) Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco :cool: Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 19.01.2012 - Termin Zerowy - D-Day Jak zamawiać (koniecznie postępuj wg poniższej instrukcji): 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com: a) temat: WGC-01-WMASG-*Twój Nick, b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość + ew. rozmiar, link, 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Potwierdzeniem jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do D-Day czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień D-Day + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa w UC i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Wszelkie info na temat zmian statusu zamówienia będzie w tym temacie - więc proszę o nie bombardowanie mnie mailami po 10 razy dziennie :) Poszczególne etapy zamówienia o których będę informował: 1. Wysłanie zamówienia do WGC, 2. Lista z Out of Stock, 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki, 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu), 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach, 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia. Edited December 30, 2011 by Amadem Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 Uwaga! Z racji, próśb o przedłużenie terminu zerowego zostaję on zmieniony. Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 31.01.2012 - Termin Zerowy - D-Day Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 Doszły zaległe przelewy. 1. Wysłanie zamówienia do WGC, Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted March 7, 2012 Author Report Share Posted March 7, 2012 Ok, po najdłuższej w historii walce z Out of Stockami, zamówienie zostało dzisiaj wysłane. Link do trackingu: 1ZA535270442041031 2. Lista z Out of Stock, 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki, 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu), Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 (edited) Doszła do mnie paczka. Wysłałem maile z informacją o nadpłatach/dopłatach. 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach, Edited March 14, 2012 by Amadem Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Temat można zamknąć. Doszły wszystkie zaległe wpłaty. Wszystkie przedmioty wysłane. 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts