New002 Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Witam to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość . Jeśli chodzi o ASG to jestem absolutnie żółtodziobem ale chciałbym się czegoś nauczyć i czynnie działać . A mianowicie chciałbym zakupić pierwszą replikę ale stanowi to dla mnie nie lada problem bo nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto bo się mało na tym znam więc proszę o radę jak mam dobrze wybrać . Nie wiem także Mój budżet wynosi 200-250 zł a interesuje mnie uzbrojenie z II wojny światowej najlepiej mp 40 i Kar98k pozdrawiam wszystkich i dziękuje za pomoc :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 No to niestety, ale nic nie wybierzesz. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Jeżeli interesują cię akurat te repliki wystarczy użyć funkcji "szukaj" i potem poczytać. Ale też nie licz na to że za 250 złotych kupisz replikę. Najtańsze z polecanych replik to: - seria replik G36 firmy JG - Cyma 028 czyli Ak z plastikowym body - Może możliwe do kupienia na Tajwangunie sprężynowe strzelby AGM 003 I to w zasadzie tyle. Zachęcam tez do poczytania poradnika dla początkujących Logana ( znajdziesz go w tematach przyklejonych tego działu.) Natomiast nie kupuj nic dopóki nie uzbierasz pięniążka i na replikę i na sensowną ochronę oczu. A dozbieranie to cię czeka napewno. I to by było na tyle. Quote Link to post Share on other sites
New002 Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 Dzięki za pomoc zatem będę pieniądze :icon_neutral: Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Dzięki za pomoc zatem będę pieniądze :icon_neutral: Bądź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts