Sony943 Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Witam. Kilka miesiecy temu zakupilem replike ASG G36c http://gunfire.pl/product-pol-1152195856-GFC-GUNS-GF36-6.html Chodzi mi oto ze replika dziala sprawnie wszystko dobrze ale zauwazylem ze w tej replice kolba jest plastikowa. ALe sęk w tym ze w replice kolba penkla na 2 zlaczach i mozna powiedziec koncowka kolbyu chodzi w gore i w dol.denerwuje mnie to bo tak byc nie powinno .Zamieszczam to bo chce sie dowiedziec czy moge reklamowac to i czy dostane nowe kolbe.Najlepiej chcialbym zeby kolba zostala zmieniona na skladana i baterie przeniesione do przodu. bo baterie sa z tylu w tej kolbie chodzi mi tylko o informacje. :/ Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Ale gdzie co pękło ? piszesz niezrozumiale... Raczej gwarancja nie obejmuje uszkodzeń mechanicznych. Samo z siebie nic nie pęka. To nie broń palna ze walimy tym o drzewo :) na ak prawdziwym da się robić pompki - na replice bym nie sprawdzał :P Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Raczej ci nie przyjmą. Sklej to "kropelką" :happy: Quote Link to post Share on other sites
Sony943 Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 chodzi mi tez oto czy jak wynienie kolbe nie z gwarancji na metalowa to gwarancji nie strace?? bo hce prywatnie kupic metalowa ?? taka sama tylko ze metal ps. tak malej czesci co penla nie da sie skleic :-\ Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Po pierwsze pisz wyraźniej bo tego bełkotu nie da się zrozumieć. Nie stracisz gwarancji. Zmiana kolby w m4 zajmuje kilka sekund. Quote Link to post Share on other sites
Sony943 Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 Jak pisalem mam G36C z kolba od M4 i zamierzam kupic w teedy metalowa kolbe.Chodzi doakldnie ze jak jest taka metalowa rura z tylu to na nia naklada sie wlasnie taka kolbe i chodzi mi o ta koncowke w co wklada sie w baterie.Oto mi chodzi.I jeszcze 1 pytanie moge zmienic z kolby od M4 przeniesc baterie do przodu a kupic rozkladana kolbe oryginalna od G36C ??? Chodzi mi czy nie strace gwarancji zmieniajac to . Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 A ja proponuję kupić zwykłą kolbę od g36, kable zostawić z tyłu i dokupić tylko pokrowiec na batkę doczepiany do kolby i zawsze możesz dac sobie tam batkę którą nie wchodzi do frontu. A gwarancji nie stracisz. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Tak można przenieść baterię na przód, wystarczy tylko rozebrać replikę i przełożyć kable, które niestety mogą okazać się za krótkie. Wymiana kolby to też żadna filozofia, wystarczy wyjąć pin, który mocuje ją w zawiasie... Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 No i gwarancję tracisz tylko gdy otworzysz gearbox. Quote Link to post Share on other sites
Sony943 Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Jeszcze jedno pytanie . Mam ten karabin http://gunfire.pl/product-pol-1152195856-GFC-GUNS-GF36-6.html i kolba chyba jest od M4 tak sadze a do tej mojej broni pasuje chyba http://gunfire.pl/product-pol-1152189738-Kolba-skladana-typu-Special-Forces.html czy ktos nie wiem zna sie na tyle zeby mogl mi powiedziec czy to naprawde jest do tej mojej broni ?? Wlasnie patrze ze mam GF36-6 A nie G36-c przepraszam za moj powazny blad :/ Edited January 4, 2012 by Sony943 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Jeżlei masz karabin jak w linku to każda kolba od m4 pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts