faleed Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Witam, otóż mam problem, a jestem dość zielony w tych sprawach. Nakręciłem Hi- Capa jak zwykle i strzelał przez chwilkę, nagle przestał, więc pomyślałem, że po prostu nie ma kulek i go narkęcam - dalej nic. Uwolniłem blokadę kulek i kulki nie wyskoczyły, tylko trzeba było magazynek obrócić, wtedy wyleciały. Myślę, że to sprężyna, da się to jakoś samemu naprawić? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Może wsypałeś zbyt mało kulek do hi-capa? Edited January 6, 2012 by Tomek_GGRS Quote Link to post Share on other sites
faleed Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 Magazynek był zapełniony 3/4. Wcześniej działał idealnie, było tam słychać jakby się sprężynka obróciła czy coś.. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Spróbuj jedną z najstarszych znanych metod - poklep trochę magazynkiem o kolano - czasami się magi zacinają w taki sposób i to im może pomóc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts