morf420 Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Witam , mam problem z moja gietą . otóż nie wystrzeliwuje ona kulek . po zdięciu gniazda magazynka wysnułem wniosek iż CHYBA dysza za mało się wysuwa . i nie dopycha wystarczająco kulki . Jakie mogą być tego przyczyny , a może to nie dysza nie dochodzi tylko nie pokrywa się ona z komorą Hop siup? Wie ktoś jak zlikwidować tą usterkę ? Link to post Share on other sites
Jey85 Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Rozbierales gb? Za dysze odpowiadać powinna listwa dosyłacza Link to post Share on other sites
morf420 Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 (edited) dysza chodzi , gb rozbierałem ale chodzi jak powinno . przestało działać po zrobieniu teflon fixu na komorę hop up . może ją źle złożyłem ale co tam można zwalić ? ;/ chyba nic Edited January 7, 2012 by morf420 Link to post Share on other sites
Kantek Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Mogłeś przy wyjmowaniu komory uszkodzić jej mocowanie przez co za bardzo się cofa. Przez otwór przez który wchodzą kulki zobacz czy za bardzo cofnięta komora nie blokuje kulek. Link to post Share on other sites
morf420 Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 komora jest chyba włąsnie za daleko dyszy i dysza nie jest w stanie tak daleko dojść żeby wepchnąć i wydmuchnąć kulkę z lufy Link to post Share on other sites
morf420 Posted January 7, 2012 Author Report Share Posted January 7, 2012 problem rozwiązany , błędem była źle zamocowana dysza . Do usunięcia . Link to post Share on other sites
Recommended Posts