Ajko Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Mój pierwszy post więc witam wszystkich. Chcę kupić sobie klamkę. Tanią - czyli tą o! Wiem, że ta crap itd, ale i nie o to chciałem zapytać. Mianowicie czy gdzieś w Częstochowie, poza Kolterem/bron.pl, mógłbym kupić do niej gg i kulki. Chodzi mi o sklepy stacjonarne. Quote Link to post Share on other sites
Pudel21 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Powiem szczerze że w Częstochowie nie spotkałem innych sklepów gdzie można kupić BB i gaz. Quote Link to post Share on other sites
Kacperix Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Był jeszcze za Cinema City nad Biedronką ale już chyba jest zlikwidowany. Poza tym możesz kupić u sprzedającego gg Quote Link to post Share on other sites
Pudel21 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Nad Żabką to było:) I to był sklep 6mm, ale już nie działa. Quote Link to post Share on other sites
Ajko Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Dzięki. To, że mogę u sprzedawcy kupić to wiem. Chodziło mi o zakupy na przyszłość, żeby zaoszczędzić na kosztach przesyłki. No i ten kolterowy walther jest raczej drogawy. Quote Link to post Share on other sites
Jinrei Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Kolter lub też Hobby4Men z Galerii, to bardziej w wiatrówki uderzają itp. Do softu mają bardzo mało sprzętu. 6mm jak już wcześniej chłopaki napisali zamknął swoją działalność (przynajmniej sklep stacjonarny). Pozostaje Ci niestety zamawianie przez internet. Quote Link to post Share on other sites
kolter Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ajko napisz na priv co potrzebujesz, przygotujemy jakąś lepszą ofertę dla Ciebie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts