xasistis Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 GUNNERAIRSOFT oraz RSOV - styczeń Otrzymałem zapytania o obydwa sklepy, dlatego jeżeli będą chętni, zamówienia będą dwa, po jednym z każdego źródła. Na www.RSOV.com do dyspozycji jest zniżka 6%. Na www.gunnerairsoft.com dostępna zniżka to 5%. Procedura zamówienia: 1. Wysyłasz do mnie maila na adres: xasistis@o2.pl w temacie wpisując "Zamówienie styczeń", w treści natomiast najlepiej odnośniki do konkretnych przedmiotów, w ostateczności dokładną nazwę lub numer identyfikacyjny. 2. Odsyłam maila z szacunkową wyceną, zawierającą koszty sprowadzenia do Polski, opłaty celne i VAT. 3. Odpowiadasz czy decydujesz się na zamówienie czy rezygnujesz. W przypadku akceptacji proszę o wpłatę na podane w mailu konto bankowe. 4. Składam zamówienie. 5. Otrzymuję zamówienie regulując jednocześnie wszystkie wymagane opłaty i cła. 6. Wysyłam maila z informacją o ewentualnych niedopłatach czy nadpłatach i ustalamy formę doręczenia (odbiór osobity lub przesyłka). Zamówienie chcę złożyć 16 stycznia (poniedziałek). Jest to data, do której sklepy deklarują wysyłkę jeszcze przed chińską przerwą noworoczną (22-29 stycznia). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts