Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Witam mam pytanko czy ta KWA M4A1 SR12 Gen2 z coyote za 1550zl co piszecie w takich superlatywach to ta sama co na zbrojowni kwa LMT Defender 16 Patro

Recommended Posts

Witam mam pytanko czy ta KWA M4A1 SR12 Gen2 z coyote za 1550zl http://www.casg.pl/product-pol-1076-Przedsprzedaz-KWA-USA-M16-SR12-Gen2.html

co piszecie w takich superlatywach to ta sama co na zbrojowni kwa LMT Defender 16 Patrol RIS

[LMT-DEF-16PR] 1249,00zł ( przepraszam nie moge ogarnac linku ) z tym słynny gearbox G2X ?????? sory za takie pytanie ale jestem swierzak i dopiero raczkuje w asg

Już nawet na zdjęciach widać drobne różnice, w specyfikacji tak samo. Co do środka - niech się wypowiedzą lepsi ode mnie.

PS. Bez polskich znaków i przede wszystkim z takim tematem spodziewaj się kasowanych postów i wątków na tym forum.

Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Skrajne przejawy ignoracji nie są tutaj tolerowane.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...