baartkoo Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Nie wiem czy wybrałem dobry dział. Mam takie pytanie, wybrałem nie chlubny sklep taniemilitaria.pl do wykonania swojego zakupu, poniewaz na kazdym innym sklepie internetowym byl brak tego towaru. Po zamowieniu w histori zamowien pokazalo mi sie moje zamowienie, dostalem e-maila z nr paczki i nr zakupu. Dzisaj wchodze na historie zamowien i jest ona pusta (nie pomylilem z koszykiem ktory powinien byc pusty). Czy w tak powinno byc? Czy jest cos nie tak? Na stronie gls nie moge sprawdzic gdzie jest moja paczka, wpisujac nr paczki wyskakuja mi jakies zagraniczne. Zamowienie robilem wczoraj. Dziekuje z góry Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Może napisz do sklepu? Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Tak jak mówi senkuPH - zapytaj się sklepu . Quote Link to post Share on other sites
baartkoo Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Dzieki :), wlasnie to zrobilem, czekam na odpowiedz. Dzisaj niedziela wiec napewno nie odpisza, jutro wieczorem sproboje zadzwonic Zacznij się przykładać do tego co i jak piszesz inaczej posty będą lecieć w kosmos. Szmer. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts