maciek78 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Szukałem ale nie znalazłem tematu o tej replice: http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=PDI-RG-M24&search=special&rs=Sniper%20Rifles&catid=1&cat=41 replika M24 od PDI. Cena w miarę ale jak się sprawuje ta replika ? Co o niej sądzicie ? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Nieprodukowana. Quote Link to post Share on other sites
maciek78 Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Pytanie nie było o to czy jest ona produkowana czy nie ani czy można ją jeszcze gdzieś kupić. Temat założyłem z ciekawości, może ktoś ją posiada i napisze coś więcej? Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Spróbuj na zagranicznych forach, parę sztuk pewnie tego wyprodukowali, wątpie żeby ktokolwiek w Polsce to miał. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 zwykły classic army z zamontowanymi wszystkimi częściami jakie tylko PDI robi. Sam zestaw jest dobry i sporo się oszczędza. Jednak da sie zrobić lepszy zestaw dobierając części nie tylko PDI ale różnych producentów np spusty PDI są beznadziejne. Quote Link to post Share on other sites
maciek78 Posted January 17, 2012 Author Report Share Posted January 17, 2012 O to mi chodziło.Sam się dziwiłem że cena jest tak niska, za same części PDI wychodzi więcej a tu już mamy wszystko złożone do kupy. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 No ale i tak trzeba to zmontować porządnie pewnie bo jeszcze nie spotkałem w życiu repliki składanej przez sklep która poskładana była by solidnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts