luq17 Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Witam jestem tu nowy i mam pytanie które nurtuje mnie przez caly czas otóż jestem zainteresowany kupnem repliki bądź tez modelu asg karabinu mauser 98k lub mosin-nagant . Problem polega na tym ze na kieszeń zwykłego 18-latka który nadal się uczy i żyje z rodzicami cena 400 zl bądź więcej jest nierealna ( przynajmniej dla mnie ) więc zwracam się z pytaniem do was czy ma ktoś sprzedać ową replikę za mniejszą cene ? Na początku już mówię że chodzi mi o taki model na ścianę i do oddania pustego strzału. Z góry dziękuje Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 na kieszeń zwykłego 18-latka który nadal się uczy i żyje z rodzicami cena 400 zl bądź więcej jest nierealna Z tego co ja pamiętam, jak miało się osiemnaście lat, żyło z rodzicami (którzy opłacali rachunki i jeść dawali, więc te wydatki nam odchodziły), a przy tym się uczyło, to choćby na samych korkach z matematyki można było sobie dorobić. Poza tym - ostatnio w którymś sklepie ASG Mausery z łuskami od boyi były w promocji za 360 zł. Quote Link to post Share on other sites
herrtomo Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 I dodatkowo chyba nikt się nie zlituje i nie sprzeda Ci czegoś takiego za pół ceny...poproś o to w lisćie do Mikołaja albo rzuć hasło rodzinie na urodziny. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Niewiem jak ale jestem od ciebie młodszy a jakoś daje sobie rade . Chodze do szkoły a w wolnym czasie pracuje i nie musze prosić rodziców o replike . Znajdz sobie jakąś dorywczą prace a nie żeruj na rodzicach . :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts