Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Co myślicie o konfiguracji

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie na forum,

Jestem początkującym maniakiem, przymierzam się do zakupu mojej (właściwie na poważnie) repliki ASG.

Mój wybór padł na CM.028 ze sklepu www.taiwangun.pl . Chciałbym zrobić z tego cm'a porządną replikę która posłużyła by mi trochę, a jednocześnie żeby powiększyć jej moc/celność. Słyszałem o zastosowaniach gumek hop-up. Wybrałem z oferty sklepu gumkę guardera silikonową przeźroczystą. I moje pytanie brzmi:

Co sądzicie o takim "tuningu" czy ta replika jest godna polecenia? Czy osiągi repliki zauważalnie poprawią się po założeniu gumki hop-up? Może macie jakieś inne propozycje co do tuningu tej repliki, bądź możecie mi polecić inną replikę do 400zł?

Obszukałem całe forum, czytałem o tejże replice natomiast wyraźnych odpowiedzi na nurtujące mnie pytania nie znalazłem, dlatego uprzejmie proszę o nie pisanie odpowiedzi w stylu: "google" bo tejże opcji używałem.

Pozdrawiam,

Kowal9

O złej sławie okularków/gogli z taiwana słyszałem.

Chciałbym kupić gogle, nie okulary. Czytałem o klasyfikacjach europejskich i chcę kupić jakieś z ochroną B. I tu nasuwa się pytanie czy możecie polecić mi jakieś tanie gogle (do 70zł)? Dodatkowo z racji tego że mój kolega dostał pare razy po policzkach, jestem zainteresowany kupnem maski ochronnej na resztę twarzy tj. od nosa do brody. Mam pytanie co do skuteczności/działania masek: z siatką stalową (chyba stalker) oraz maską neoprenową. Chciałbym zapytać jakie macie doświadczenia z używania tych dwóch masek? Jak chronią twarz?

O złej sławie okularków/gogli z taiwana słyszałem.

Chciałbym kupić gogle, nie okulary. Czytałem o klasyfikacjach europejskich i chcę kupić jakieś z ochroną B. I tu nasuwa się pytanie czy możecie polecić mi jakieś tanie gogle (do 70zł)? Dodatkowo z racji tego że mój kolega dostał pare razy po policzkach, jestem zainteresowany kupnem maski ochronnej na resztę twarzy tj. od nosa do brody. Mam pytanie co do skuteczności/działania masek: z siatką stalową (chyba stalker) oraz maską neoprenową. Chciałbym zapytać jakie macie doświadczenia z używania tych dwóch masek? Jak chronią twarz?

O maskach wiele już napisano, natomiast z tanich gogli to Bolle X90, albo Uvex Ultrasonic - jedne i drugie znajdziesz na specshopie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...