Guest sauron987 Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Witam ! Wydaje mi się ze podczas lutowania kabli przegrzały mi sie ogniwa i chciałbym sie zapytać co zrobić żeby ja naładować i żeby działała jak kiedyś? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 (edited) Nie rozumiem twojego postu.Co zauważyłeś,że żywotność batki spadła?A może zrobiłeś zwarcie? Najlepiej daj sformatować na mikroprocesorówce(nie mówię tu o batimexach i innych wynalazkach,tylko imaxie,tutnigy itd).Często pomaga. Edited January 21, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Guest sauron987 Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 chciałem ja naładować na procesorowej a sprawdzałem na tej samej ładowarce inna batke i bylo ok wiedz wydaje mi sie ze batka ma przegrzane ogniwa bo nie mozna jej wogole naładować i byla lutowana Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Akcesoria" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Amunicja i zasilanie". Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Mimo to sprawdź na jakimś imaxie albo czymś podobnym. Quote Link to post Share on other sites
Guest sauron987 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 no mam tylko ładowarkę Batimex czy jakos tak ! Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 A żadnego znajomego nie masz z imaxem? Quote Link to post Share on other sites
Guest sauron987 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 no niestety nei wiec wie ktos co robic ? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Niektóre sklepy mają usługę formatowania baterii itd.Najlepiej sprawdź jaki jest w okolicy i odwiedź po prostu ;) .Innej opcji raczej nie widzę.Możesz sprawdzić jeszcze napięcie multimetrem,ale to ci zbytnio nic nie da ;p Quote Link to post Share on other sites
Guest sauron987 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 czyli jak wysle na to formatowanie to jest szansa ze bedzie dzialala ? na ile procent jest to prawdopodobne? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Wszystko zależy od tego,co jest przyczyną,że nie działa.Wg. mnie się nie opłaca,jeżeli jest to jakaś stockowa chińska batka.Można tanie w komisie dorwać :) Quote Link to post Share on other sites
Guest sauron987 Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 no jak mówiłem lutowałem ja i najwidoczniej coś sie w tedy stało ! Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) Olej to i kup jakąś tanią używkę,wątpię żebyś cokolwiek zdziałał bez dobrej mikroprocesorówki.Jak chcesz to możesz wysłać ją na regeneracje,ale czy to coś da?Przesyłka w dwie strony i koszt usługi to koszt nowej(używanej)batki :) Edited January 22, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts