SturmFJ Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Witam kolegów! Czy ktoś robił może zakupy w tym oto sklepie: http://tactic.pl/index.php Forum przeszukałem, ale ani widu ani słychu opinii o w/w firmie. Quote Link to post Share on other sites
lactoral Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Witam kolegów! Czy ktoś robił może zakupy w tym oto sklepie: http://tactic.pl/index.php Forum przeszukałem, ale ani widu ani słychu opinii o w/w firmie. Szukaj nie tylko na forum ;) ja przeszukałem internet o tym sklepie cicho.Nie mam zaufania do tego sklepu tylko komórka (i może ciągle być zajęta,opis ze strony) mało jest wartościowych informacji,ale to twoje pieniądze więc sam musisz zadecydować. Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted January 24, 2012 Author Report Share Posted January 24, 2012 Szukaj nie tylko na forum ;) ja przeszukałem internet o tym sklepie cicho.Nie mam zaufania do tego sklepu tylko komórka (i może ciągle być zajęta,opis ze strony) mało jest wartościowych informacji,ale to twoje pieniądze więc sam musisz zadecydować. No cóż - dzięki za info; zdaje się, że muszę zaryzykować, przynajmniej będę miał czym podzielić się w "Opiniach". Quote Link to post Share on other sites
PaweloZory Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Widziałem ogłoszenie tego sklepu na allegro i zaryzykowałem. Kontakt ze sklepem ok. Replika została wysłana następnego dnia. Paczka cała i kompletna, jednak mogliby trochę lepiej zabezpieczyć. Pudełko sprawiało wrażenie, jakby zostało ściśnięte z jednej strony podczas transportu. Paczka dotarła kompletna a sprzęt jest zgodny z opisem. Kontakt: 9/10 (lubię otwartych i wesołych ludzi, a pan po drugiej stronie telefonu do takich chyba nie należy i za to odjąłem 1 pkt) Czas realizacji: zdecydowanie 10/10 Jakość produktu (zgodność z opisem): 10/10 Zabezpieczenie paczki: niestety tylko 7/10. Myślę, że w przypadku przesyłki kurierem byłoby lepiej. Ofertę i ceny pozostawiam do oceny Wam. Patrząc na maps.google odnoszę wrażenie, że to nie tylko sklep z artykułami militarnymi, tylko po prostu spora hala ze wszystkim. Coś jak amazon. Podsumowując. Polecam, jednak radzę uważać przy zakupie bardzo kruchych, delikatnych rzeczy lub poproście o dodatkowe zabezpieczenie. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts