samsyngu Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 (edited) Witam mam dość nietypowy problem, mianowicie dostałem od kolegi G36K i chciałbym się dowiedzieć jakiej ona jest firmy... Jest to pewnie jakaś tańsza mam nadzieje, że obejdzie się bez zdjęć tzn.nie chce żebyście zgadywali..tylko może napisali mi jakieś charakterystyczne cechy konkretnych firm...Wiem że na początku był tam akumulator: Shuang Ba 8,4V 1100mAh a na silniczku była naklejka z firmy: Chaoli micro-motor + ma plombe na GB z krakmana... Po przejrzenie zdjęć g36 na forum wygląda podobnie jak tak (bez kolimatora..): Edited January 24, 2012 by samsyngu Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 JG Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 To jest G36K ze stajni JG. :) Quote Link to post Share on other sites
samsyngu Posted January 24, 2012 Author Report Share Posted January 24, 2012 (edited) Foto jak co nie moje tylko identycznej... Wiem że to nie dział na to natomiast nie chce tylko po to zakładać nowego tematu kolega chce mi sprzedać nowa sprężyne JG M110 za kilka złoty warto do tej giety? I jaką gumke HU kupić?:) A dziękuje za pomoc... Edited January 24, 2012 by samsyngu Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Foto jak co nie moje tylko identycznej... O tym, że to JG świadczy nie zdjęcie, tylko plomba krakmana, napis na silniku i niebieska bateria nimh na ogniwach mini z małą tamyią. Wiem że to nie dział na to natomiast nie chce tylko po to zakładać nowego tematu kolega chce mi sprzedać nowa sprężyne JG M110 za kilka złoty warto do tej giety? I jaką gumke HU kupić?:) A dziękuje za pomoc... Albo mi się zdaje, albo m110 to już w stocku jest... Gumeczka zielona G&G, systemka energy, albo Guarderek biały. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts