Fifer Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 (edited) Czy ktoś ma może jakieś opinie na temat adaptera P&J z g36 na m4. Jak trzymają sie w nim magi do M4. Czy w ogóle warto kupić? Pytam sie gdyż mam zamiar przenieść sie na magazynki M4 gdyż (dla mnie) są bardziej poreczne i bardziej mi odpowiadają niż "gietowskie" plastiki. EDIT: A jeszcze jedno. Który lepszy BattleAxe, P&J czy JG? Replika JG. Podobno są problemy z podawaniem kulek w Battelaxe. Czy to prawda? Edited January 26, 2012 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Tak, Battleaxe przycina:( Quote Link to post Share on other sites
Fifer Posted January 25, 2012 Author Report Share Posted January 25, 2012 Dobra ...czyli Battleaxe odpada..Co na temat JG oraz P&J...(O classic army nie pytam nawet :) Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 JG - na 100% dobry. PJ nie miałem więc się nie mogę wypowiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 PJ to to samo co Battleaxe - też wymaga wyszlifowania. Ma nawet znaczek Battleaxe. Ja posiadam adapter Battleaxe i po przeszlifowaniu podaje idealnie BB's. Używam PMAGów w wersji eco Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Upgrade i tuning" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Akcesoria". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts