Cainzoned Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Otóż zamierzam kupić sobie taką oto replikę http://taktyczny.com/repliki-asg/karabiny-szturmowe/karabin-szturmowy-defender-r.i.s.-aeg-pl-lmt-kwa.html a z racji tego, że to będzie moja pierwsza eMka, to nie mam najmniejszego pojęcia jakie baterie tam wchodzą(bo o ile się nie mylę, to bateria jest w kolbie, czyż nie?). Zamierzam nie żałować pieniędzy i kupić ładowarkę Turnigy Accucel 6 i jakieś Li-Po. Nie mam pojęcia najmniejszego o lipolach. Wiem tylko, że nie opłaca się kupować w sklepach ASG, ponieważ tańsze są w sklepach modelarskich. Pomoglibyście? :) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Wszystko jest w temacie o replice KWA.Szukaj.Nawet na ostatniej stronie są info o batkach. Jeżeli nie wiesz jak to wejdź w repliki pierwszej klasy na forum,i tam jest piękny temat o KWA Quote Link to post Share on other sites
Cainzoned Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 Przeformułuję pytanie - zwracam się z prośbą do ludzi mających swoje m4 KWA i baterię w kolbie - jakich baterii używacie? Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 forum.wmasg.pl/index.php?/topic/120866-kolba-sf-a-bateria/ Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Jakbyś nie żałował kasy to być kupic cos pokroju Bantama, Graupnera, pelikana mocnego, robbe a nie imax'a, który jest budżetową ładowarką :) Quote Link to post Share on other sites
Cainzoned Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 No cóż... Na forum znalazłem bardzo dobre opinie o Accucelu 6, więc stwierdziłem, że to dobry wybór. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts