404NotFound Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Cześć wszystkim :) Kumple zarazili mnie swoją pasją do ASG i rozpocząłem szukanie broni dla siebie. Znalazłem Tą replikę jednak wstrzymywałem się z zakupem. Wczoraj znalazłem JG0938. Czy to są te same repliki? Czy opłaca się dopłacać 140zł za wersję z lunetą? Planuję kupić do tego gogle Bolle x800. Czy to dobry wybór? Link to post Share on other sites
OFF Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Ledwo co założyłeś konto i zamiast przeczytać regulamin i się dostosować do niego to zadajesz pytanie o replikę i gogle ,na które już dawno odpowiedziano. Użyj szukajki. Link to post Share on other sites
arend Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Wszelkie dane dostęone na Forum. Trzeba tylko zadać sobie trud poszukania Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts