bargl1991 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Witam, O Cymie slyszalem juz bardzo duzo pozytywnych opinii. Chodzi mi bardziej o roznice w tych 2 replikach, dlaczego AK od JG jest tańsze od tego Cymy czyli jakie sa jego mangamenty? JG znalazlem tutaj Na pierwszy rzut oka wydaje sie ze smialo mozna kupowac i grac ale niegdzie nie pisze o niej cos wiecej ;( Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 (edited) Witaj. Różnica w cenie jest taka,bo są to różni producenci.Kałachy Jing gonga są nie chętnie kupowanie,ponieważ nie cieszą się dobrą opinią.Każdy woli kupić cymę.Miałem taką w łapie,i dopóki nie będziesz nic w niej grzebał,to przemieli sporo kulek :)(naprawdę sporo) A po drugie dochodzi jeszcze marża sklepu i koszt sprowadzenia.No i różnica w cenie też nie jest jakaś gigantyczna(30zł) Z konstrukcji wydaję mi się,że obie są kopią TM. Edited January 29, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Oba to system TM. Oba z zewnątrz są IDENTYCZNE. Możliwe, że wewnątrz to również to samo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts