Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem z dobraniem repliki :) help

Recommended Posts

Witam, mam zamiar zacząć z ASG i mianowicie chciałbym używać repliki do CQB i tzw.Lasu mam na oku : CM049SD6 , jakąś emke mam problem z wyborem :).

Mam zamiar wydać około 650 zł na samą replikę , i tu mam prośbę mógłby mi ktoś pomóc doradzić z wyborem ,

Dziękuje pozdrawiam :) .

A czy zadałeś sobie choć minimum trudu by poszukać informacji na własną rękę? Problem, który opisujesz pojawia się tutaj średnio raz dziennie i nie widzę sensu by ponownie zaczynać dyskusję od początku.

Ułatwię Ci co nieco.

- seria RK z Boyi;

- seria starych AK Cyma (CM.028/031);

- seria G36 z JG;

- G36C Cyma;

- seria nowych AK Cyma (CM.040/048).

eMka wymaga pewnego nakładu finansowego, żeby zacząć strzelać dobrze i bezawaryjnie.

Jeśli nie stać Cię na M z KWA, to jedyne emki chińskie, które są dość powtarzalne i wytrzymałe i śmiało bym Ci je polecił, to IV/V generacja JG (wypuszczana też przez Gunfire jako GFC [ale nie GFC/AGM!]) oraz III generacja A&K (wypuszczana też przez Taiwangun jako P&J [ale nie P&J/Boyi!].

Strasznie mnie to irytuje...

Nie ma co się irytować, na Forum jest całe mnóstwo informacji na ten temat.

Pamiętaj, że posiadane przez Ciebie środki finansowe muszą wystarczyć nie tylko na replikę, ale i na oporządzenie i umundurowanie.

Żeby nie zaśmiecać Forum, napisz do mnie na PW. a jeszcze lepiej na GG 12310149.

Pozdrawiam :icon_biggrin:

Edited by Powała
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...