biho Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Witam. Nie znalazłem żadnego tematu co by opisywał tuning po kolei, (bo większość to: czy te części pasują i kilka linków). Replikę wystrzeliła z 5 tysi kulek. Co mogło ulec zniszczeniu od tego czasu i od czego najpierw zacząć. Jest to replika G36C JG. Mam zamiar wstawić prec lufę i gumkę systemy + mosfet i nie wiem jak dalej modyfikować.(Nie zamierzam iść za bardzo w fps max do 380 no w porywach do 400(z wiatrem)). Żeby to wszystko miało zgodność ze sobą, nie chciałbym mieć potem jakiś zgrzytań itp. 90 % części zamierzam kupić systemy ale wszystko się rozciągnie w czasie. I prosiłbym o jakiś plan od czego zacząć a na czym skończąc. Dziękuję za Pomoc. Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 1. Pisz jak człowiek. 2. http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/37270-tunning-g36c-jg/ Link to post Share on other sites
biho Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 Link przekierowuje mnie do listy najbardziej potrzebnych części aby uzyskać 460 fps w gietce. Nie o to mi chodziło. Wszystko napisałem w poprzednim poście Link to post Share on other sites
Didi Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Link przekierowuje mnie do listy najbardziej potrzebnych części aby uzyskać 460 fps w gietce. Nie o to mi chodziło. Wszystko napisałem w poprzednim poście Skoro masz taki problem z czytaniem, to niżej masz odpowiedni link: KLIK! Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Masz temat o replice. Dodatkowo wiciok podał Ci temat w którym jak przeczytasz więcej niż pierwszy post, to się wszystkiego dowiesz. IMHO można zamknąć, bo zaraz śmietnik będzie ;-). Link to post Share on other sites
Recommended Posts