Lechu Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Mam ta gierke i ją bardzo lubię, ale jest jedno ale... Nie wiem jak zainstalować steam'a do kopii gry... Kiedyś na jednym forum (już nie instniejącym) była instrukcja, co sciągnąć, jakie pliki gdzie wgrać i co jak zedytować... :| Pomyslałem że może któryś z forumowiczów coś o tym wie... Pozdro :wink: Fuj. Piractwo. No wstydu nie masz. Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 eee, skopiowac mozesz se normalnie, tzn ctrl+c i ctrl+v. chyba ze chodzi ci o ominiecie jakims sposobem procesu autoryzacji, no ale wtedy to juz jest piractwo i watpie zeby ktos ci na to pytanie odpowiedzial. Link to post Share on other sites
Lechu Posted March 25, 2005 Author Report Share Posted March 25, 2005 Właśnie o to chodzi :D Jeśli znajdzie sie jakiś smiałek który jest w stanie tego dokonac będę bardzooo wdzięczny... Pozdrawiam 8) Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 a nie lepiej wydac 50zl na oryginal i miec takie zabawy w pupie? szczegolnie ze kupujac HL "dostajesz" ze steam'a pare dodatkow. nie tylko wspomnianego przez ciebie cs'a 1.6 oczywisce nie mowiac o tym, ze w internecie raczej nie zagrasz na tak "przerobionym" steamie / csie Link to post Share on other sites
Lechu Posted March 25, 2005 Author Report Share Posted March 25, 2005 Zagram bo grałem ale forum z instrukcjami padło a ja robiłem formatke...Wole się spytac i to 50zł wydac na kulki :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts