Adriano941 Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Witam, otóż mam taki mały problem. Posiadam kolimator Walther MRS i zachciało mi się PB no i masz kulka prosto w kolimator i szybka poszła. Czy istnieje możliwość dokupienia takiej właśnie szybki? I Czy to w ogóle tak się nazywa :D. Wiem że działał przed strzelanką i stąd moje drugie pytanie. Czy bez tej szybki było by widać jakieś światełko?? Bo jak go włączam to tam w środku nic się nie świeci. Z góry dziękuje Adi :) Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Powinno się świecić, może masz zapaćkane farbą. Ta szybka to nie szybka tylko zwierciadło. Nie widziałem nigdzie do dokupienia ale taki kolimator tylko bez napisu Walther kosztuje 120zł. Nie tragedia :D Link to post Share on other sites
Adriano941 Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Powinno się świecić, może masz zapaćkane farbą. Ta szybka to nie szybka tylko zwierciadło. Nie widziałem nigdzie do dokupienia ale taki kolimator tylko bez napisu Walther kosztuje 120zł. Nie tragedia :D okej dzieki czyli śmietnik :D Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Jak już masz wywalić do śmietnika to pokombinuj z okularami bhp,albo szybką od cd.Efekt może nie będzie powalający,ale na pewno lepsze to niż śmietnik :) Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ale jemu już się rozbił, trochę za późno na środki ochronne :D Link to post Share on other sites
Adriano941 Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Dokladnie tak nie ma co chronic juz ;D Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Chyba chodziło o wklejenie tego zamiast zwierciadła, tak, jak ludzie robią w "home-made kolimatorach". Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Tylko po co skoro to ma działac jak koli a nie wyglądać jak koli. Link to post Share on other sites
Recommended Posts