Padaka Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Logan - oczywiście precyzyjne celowanie po przyrządach wymaga czasu na ich kalibrację. Ale tu rozważamy replikę szturmową - do CQB głównie. Z czasem chłopak zainfekuje się na dobre tym sportem to i replikę zmieni, i wszystko to o czym powyżej piszemy będzie miało dla niego znaczenie. Obecnie... raczej go odstraszamy "skomplikowanościom" tematu :) Quote Link to post Share on other sites
lukasinio96 Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 że jest to bardzo skomplikowana rozrywka, oraz bardzo droga, zdążyłem się już przekonać. Tak czy inaczej, szczerze dziękuję za wszystkie posty w tym temacie, dały mi dużo do myślenia. Chyba skłaniam się jednak do KWA, jednak wszystko zależy od funduszy. Jeszcze raz dzięki, chyba że ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia ;) Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 W komisie pojawił się ICS wersja profesional - http://wmasg.pl/pl/consignment/show/205089 W cenie która jak sądzę by Cię satysfakcjonowała. To nie moja aukcja, nie znam sprzedawcy, nie znam tego egzemplarza. Ot po prostu znalazłem :) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Jeśli autor sam nie umie, lub nie ma nikogo w pobliżu, kto umiałby serwisować repliki - odradzam kupno używki. Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Fakt - jest tu ryzyko kupna kota w worku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts