MieszkoMac Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 (edited) Witam. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, jak to jest z Asg, kiedy strzelamy w temp. -5/-10/-15 stopni? Na mojej replice jest napisane coś w stylu, że strzelanie w temp. poniżej 0, równa się utratą gwarancji itp. Edited February 13, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Marcin_Modzel Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Ryzykujesz uszkodzeniem repliki, np pęknięciem GB. Link to post Share on other sites
Perski102 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Szkielet gearboxa Ci pęknie . Link to post Share on other sites
Dread Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Temat i dyskusja: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/120659-strzelanka-ponizej-0-stopni/ Link to post Share on other sites
rafi90 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Teoretycznie nic strasznego nie powinno się stać. Najczęstsze awarie jakie spotkałem to szybko padające baterie i słabo działający hop-up. Wiadomo, że jeśli jest zimno to zupełnie inaczej pracują materiały z jakich zbudowana jest replika - metal staje się bardziej podatny na uszkodzenia jednak ja nie spotkałem się do tej pory z czymś takim. Szkielety GB mogą pękać i przy +20. :) Link to post Share on other sites
Lookit Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Cztery strony pięknej, wmasgowej kłótni:) Link to post Share on other sites
Adriano941 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Dokładnie kłótnia :) A co do temp to zalezy jakiej jakosci masz sprzet i czy masz szczescie, ale ja jeszcze nie mialem sytuacji zeby w mrozie pękł mi GB ;D bo gaziakami to wiadomo ze nie postrzela Adi Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Mogę wiedzieć, po co znów zaczynamy ten sam temat? Może przy każdym kolejnym poście będziemy podawać źródła? Bo na 99% to wszystko, co napiszecie, było juz powiedziane. :P Link to post Share on other sites
Perski102 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Bo na 99% to wszystko, co napiszecie, było juz powiedziane. :P Po prostu - historia kołem się toczy :wink: Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Jeśli masz cymę to ZnAl pęknie ci bardzo szybko.A z tą utratą gwarancji to jeśli nic nie pęknie, a kiedyś by oddał broń na gwarancję to jak mu sprawdzą, że replika była używana w niskiej temperaturze? Link to post Share on other sites
MieszkoMac Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Dobra, wszystko już rozumiem. Dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Pyzdra Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Jeśli masz cymę to ZnAl pęknie ci bardzo szybko.A z tą utratą gwarancji to jeśli nic nie pęknie, a kiedyś by oddał broń na gwarancję to jak mu sprawdzą, że replika była używana w niskiej temperaturze? :bialaflaga: Link to post Share on other sites
Anka Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Jeśli masz cymę to ZnAl pęknie ci bardzo szybko.A z tą utratą gwarancji to jeśli nic nie pęknie, a kiedyś by oddał broń na gwarancję to jak mu sprawdzą, że replika była używana w niskiej temperaturze? <3 za umiejetność zadawania pytań retorycznych (które na dłuższą mete są bezsensowne) <3 za to, że jesteś znawcą cymy <3 za udzielanie rad, biorąc pod uwage, że sam należysz do grupy "zielonych" <3 za to, że jesteś. "Nie zmieniaj się" Link to post Share on other sites
Recommended Posts