Lolik06 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Witam ! Jestem zainteresowany kupnem repliki ( najlepiej M4, ale innymi nie pogardę ),może być używana, a cena jaka mnie interesuje to około 450 zł. Chciałbym, aby ta replika nie była byle czym. Najlepiej coś metalowego ( w większości ). Czekam na wasze propozycje :) Link to post Share on other sites
Jey85 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Proponuje poczytać odpowiednie tematy na forum Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Proponuję nie zakładać już podobnych tematów, kiedy ten zostanie zamknięty. Lenie nie są lubiani na tym forum. Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Y tak zacznę od tego że nie ma M4 poniżej 800 zł.Nic nie poczytałeś nie podamy ci niczego na tacy.Użyj szukajki,ja ci polecam poczytać bo większość tego metalu to ZnAl czyli "shit metal".Ja od siebie polecę ci JG-608 albo cm 028/031. Link to post Share on other sites
Lolik06 Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 Dzięki :biggrin: Link to post Share on other sites
arend Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Tematyka wielokrotnie poruszana na Forum. Wystarczy poszukać. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts