Nowin Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Witam, ostatnio mam problem z moi Glock-iem 18c firmy KWA. Gdy strzelam na trybie pojedynczym czasem wskakuje auto, co jest denerwujące :P. Poza tym replika raz na jakiś czas podczas strzelania cofa zamek ale nie wylatuje kulka. Moje pytanie jest następujące: Czym to jest spowodowane, oraz gdzie mogę kupić części (jeśli to ich wina). Pozdrawiam Nowin Quote Link to post Share on other sites
Rechot Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Co do tego że czasami pójdzie ci seria na semi też tak mam, dlaczego to nie wiem. Może gdzieś selektor ma luz i świruje nie wiem. Ogoleni to też mam problem bo jak strzelam na sucho to na semi mam auto, po załadowaniu kulek problemu nie ma. Quote Link to post Share on other sites
krissolek Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Co do cofającego się zamka-nie cofa się on do końca co owocuje brak podawania kulek. Radziłbym rozebrać replikę ( jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o tym ) i nasmarowanie każdej części ruchomej osobno.Miałem taki sam problem w mojej Berrecie.Rozłożyłem ją na części pierwsze ( dosłownie ),nasmarowałem i zamek zaczął cofać się do odpowiedniej pozycji.Może będzie to też odpowiedź na problem z AUTO :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts