assa1 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Czy któryś z kolegów wie może, w którym sklepie internetowym można dziś kupić kulki G&G 0.25g? Znalazłem kulki o wadze 0.28g ale do mojej G36 od JG z 390fps będą chyba za ciężkie. Pzdr... Quote Link to post Share on other sites
michal34343 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 http://allegro.pl/promocja-gg-kulki-bb-0-25g-4000szt-i2112197953.html czy tak ciężko poszukać?? Quote Link to post Share on other sites
assa1 Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Czy tak ciężko zrozumieć co się czyta? Chodziło mi o sklep internetowy nie Allekupę. Ale, ponieważ, niechcący zapewne, odpowiedziałeś na moje pytanie to szacun i dzięki za pomoc! Do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Czy tak ciężko zrozumieć co się czyta? Chodziło mi o sklep internetowy nie Allekupę. Ale, ponieważ, niechcący zapewne, odpowiedziałeś na moje pytanie to szacun i dzięki za pomoc! Do zamknięcia. A Cytadela ASG to nie sklep internetowy, Alległupku? Zamiast pyskować - poszukaj "se sam". Quote Link to post Share on other sites
assa1 Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Żałosne... Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Żałosne... Mówisz o twoim lenistwie ? Quote Link to post Share on other sites
assa1 Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Raczej o lenistwie miłościwie na tym forum panującym. Ja tylko oszczędzam swój czas. Skoro Wy, koledzy, macie go wystarczająco dużo, żeby ciągle wypisywać oklepane teksty pseudo ekspertów (o tym, że było, że "se poszukaj" itp) to róbcie to sobie dalej. Ciekawe jest to, że JEDYNĄ merytoryczną wypowiedzią był post kolegi Michala34343 za co Mu raz jeszcze serdecznie dziękuję. Reszta to nic nie wnoszący do tematu off topowy bełkot. Bełkoczcie więc sobie dalej w złudnym przekonaniu o Swej wspaniałości. Beze mnie. Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Nie jest zbyt rozsądnym tak zaczynać swoją karierę na tym forum, jednakowoż i ja przyznam kolegom rację gdyż nie mało jest "królewiczów" którzy resztkami swoich sił napisali posta i oczekują odpowiedzi na srebrnej tacy. Więc radzę się zastanowić zanim będziesz próbował się znów kłócić z ludźmi którzy naprawdę starają się nauczyć nowych samodzielności i tym samym im pomóc. Quote Link to post Share on other sites
bananiak Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Kolego assa: http://lmgtfy.com/?q=g%26g+0.25 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts